IM: To sten i skoen

Indre Missions formand Christian Poulsen mener det er tid til at kirken får fjernet en sten i folkekirkens sko, der giver sår og ar, som ikke vil heles. Han hentyder til forslaget om „en gudstjenestelig markering af registreret partnerskab“.
– Vi skammer os over den ordning. Ligesom vi ikke kan forstå Helsingørs biskops sympati for Thorkild Grosbølls synspunkter.
– Jeg kan ikke overskue konsekvensen, siger missions-formanden i en leder i Indre Missions Tidende. Derfor må vi have en præsteret i gang, ligesom ved Feldbæk Nielsen dåbssagen, som jeg støttede, fordi hans syn lå udenfor luthersk kristentro.
– Er Gud Gud, eller er han kun „gud“. Kan tro på „gud“ rummes inden for vor kirkes rummelige rammer? Vi bliver altså nød til at få de sten hældt ud af skoene!, slutter Christian Poulsen.