Den bedste dag!

Missionsselskabet Aktiv Mission og selskabets lokale partner i Albanien stod denne sommer for en stor børnebegivenhed i Tirana.

Mere end 700 børn var med i Pyramiden

Her var evangelisten Louis Palau inviteret til at holde en kampagne af mange lokale kirker. Aktiv Mission skulle stå for et stort børnearrangement, og de lokale medarbejdere havde forberedt sig i flere måneder for at gøre dagen uforglemmelig for de mindste albanere, fortæller Besa Shapllo, leder af Aktiv Missions arbejde i Albanien.

Inviteret af klovne

Invitationer var sendt ud og plakater hængt op på lygtepæle. Klovne var på gaden i biler med højttalere. I deres farvestrålende dragter inviterede de børnene til at komme i Pyramiden næste dag. Pyramiden var oprindeligt tænkt som museum for den tidligere kommunistiske diktator, Enver Hoxha, men i dag kan både små og store frit lytte til Guds ord i denne bygning.
I Pyramiden var der flere børn, end der var stole – flere end 700. Børnene sang, dansede og lo med klovnene. Fra dagens begyndelse og til dens slutning hørte de om Jesus.
Hundredevis af børn skrev deres navne på en liste, så de fremover inviteres til at være med i den lokale kirke.

“Det har været den bedste dag i mit liv!” sagde 10-årige Nuncia.