Jeff Deyo: Saturate

Den her CD er total fed og skal høres! Jeff Deyo har lavet et album som går lige ind og som bare ikke vil derfra igen. Hvis navnet lyder bekendt er det ikke uden grund, for Jeff Deyo var forsanger i Sonicflood, som havde stor succes for et par år siden med flere nomineringer og solgte en masse plader. Men denne gang er han på egen hånd, hvilket der ikke gør det ringere.
Det er lovsang når det er allerbedst og mest intenst. De nye sange, som Jeff selv har skrevet, er ørehængere og går lige ind. Oven i hatten har han taget et par gamle kendinge og givet ny energi. ”Lord, I Give You my Heart” og ”More Love, More Power” er et par gamle travere, som han har givet et nyt drive, så de virkelig rykker!
Jeff Deyo introducerer ”I Rather Have Jesus”, med at fortælle om hvordan han oplever at sangen er et hjerteråb. Et hjerteråb om, at vi langt hellere vil have Jesus i vores liv, fremfor alt muligt andet og lade ham lede det.
Hele CD’en afspejler en stor lidenskab og desperation efter at se mere af Gud og opleve mere med ham. Den lidenskab og desperation er enkelt beskrevet i sangen ”More Love, More Power”, hvor han synger more faith more passion / more of you in my life.
Stilen er rock-poppet lovsang, hvor kvaliteten er helt i top. Musikkens dynamik, sammen med Jeff’s stemme og energi, skaber en helhed, som får hele albummet helt der op i kvalitet at kun meget få kan følge med.
Skiven er så fuld af energi, at man ikke kan lade være med at høre den igen og igen.