Hillsong: Hope

Den nyeste lovsangs CD fra Hillsong hedder Hope og er en dobbeltcd med en god gang lovsang som vi kender den fra ”Down Under”.
Med det samme man sætter CD’en på er man ikke i tvivl om at det er Hillsong-lovsang. Lyden er som den plejer at være, stemningen er som den plejer og Darlene Zschech er i spidsen som lovsangsleder. Men det er jo ikke ensbetydende med at det er dårligt, for det er det bestemt ikke.
Musikken er, som altid, afbalanceret og spænder fra at være rå og aggressiv til at være enkel og meget flot. På denne cd, som på de foregående albums fra Hillsong, er musikken god og det mudrer aldrig selvom der er en masse musikere, som spiller på én gang.
Lyden er blevet en smule mere ung på de ”vilde” sange, og der er kommet lidt mere rå guitar til. Men ellers har sangene ikke forandret sig i form og opbygning siden de tidligere albums. Teksterne på Hope er nemme at huske og kombineret med musikken, går de lige ind.
Hope er en god CD, hvor der selvfølgelig er kommet lidt nyt til, men alt i alt læner den sig op af de gamle albums. Så er du Hillsong-fan skal du selvfølgelig eje den her CD.