Stacie er populær

Stacie Orrico er ikke bare populær i Danmark, men over hele verden. Hun ligger lige nu nummer 9 på den danske Singlehitliste med sangen ”Stuck”.Singlen ”Stuck” er virkelig slået igennem. I Irland er sangen gået fra at være nummer 8 til nummer 6 på Singlehitlisten. Sangen ligger nummer 8 på Singlelisterne i Tyskland, Schweiz og Holland, og er på 9. pladsen i Storbritannien.
I Holland er ”Stuck” så populær blandt musikbranchens egne folk, at den er nummer 3 på Airplay listen. I Danmark er sangen nummer 12 på Airplay listen for anden uge i træk.
Hendes album er lige nu nummer 35 på listen over de mest solgte albums i Holland. I Schweiz debuterede hun med en 15. plads på albumslisten og i Japan har den solgt over 282.000 indtil nu.
Udover alle disse placeringer er hun også med på flere cd’er, hvor kun de mest populære sange er med. I Tyskland er Stuck med på cd’en ”Bild Hits – Best of 2003”, med et forvente salg på 60.000 cd’er. Her hjemme er hun med på ”NOW” compilation, hvor hun bl.a. er med i reklamespottet på TV2.