– Jeg er Guds postbud

Millioner af mennesker er blevet berørt af ”Faderens Kærlighedsbrev”. Det hele begyndte, da Barry Adams oplevede Gud som sin Far
– Jeg var som et svinghjul 24 timer i døgnet. Altid i fart. Aldrig i ro. Tænkte altid på det næste, jeg skulle gøre, fortæller canadieren Barry Adams, der besøgte Danmark i weekenden.Det er svært at forestille sig, at denne lille satte og afslappede mand for få år siden var så præstations-drevet som menneske. Som annonce-grafiker på byens avis i hans hjemby, St. Catharines i staten Ontario, vandt han den ene pris efter den anden for de bedste annoncer.
– Men når jeg stod med trofæet, kunne jeg slet ikke nyde øjeblikket. Jeg tænkte allerede på næste projekt.
Sit præstationsræs tog han med sig ind i sit job som hjælpepræst i en menonite kirke i byen.
– I 1997 var jeg så udmattet og træt som præst. På en konference gik jeg frem til forbøn, da præsterne blev kaldt frem. En ung mand bad for mig og sagde enkelt: ”Jeg ser et billede – du er en lille baby og Gud er din Far, og lige nu fastgør han din navlestreng til sig selv igen.”
– Jeg så ingen fyrværkeri eller følte noget dramatisk. Men det blev begyndelsen på min længsel efter at kende Gud mere intimt som min himmelske Far.
– Det gik op for mig, at jeg relaterede til Gud på samme måde, som jeg relaterede til min jordiske far. Min far var alkoholiker, og lige siden jeg var barn havde jeg forsøgt at gøre alt for behage ham. I forhold til Gud, tænkte jeg: ”Hvis bare jeg kan gøre nok, kan jeg måske gøre mig fortjent til hans kærlighed.”

En lille drengs smerte

Ni måneder efter, i juni 1998, deltog Barry Adams på en retræte for præster, hvor han erfarede Guds Faderkærlighed for ham.
– Jeg følte den lille drengs smerte og skuffelse, som bare ønskede at blive elsket. Jeg græd og rystede. I modsætning til den tomhed, jeg følte, oplevede jeg også en varme, som om Gud som en far holdt mig tæt ind til sig.
– Jeg havde altid haft en teologisk forståelse af Gud som min Far, men dette var første gang, jeg havde en så kraftfuld erfaring af Gud, der berørte både min krop, sjæl og legeme.
– Svinghjulet inde i mig stoppede fra da af. Jeg havde fået mit behov for en fars kærlighed og accept mødt hos Gud. Nu skulle jeg lære at være et barn af Ham og leve udfra det grundlag, fortæller Barry Adams.

Fra skriftsteder til kærlighedsbrev

– Efter denne erfaring begyndte jeg at se Guds Faderkærlighed over alt i Bibelen. En dag i december 1998 hvor jeg læste i Bibelen og netop var optaget af dette tema, var det, som om jeg hørte en indre stemme, der sagde: ”Hvis du sætter skriftstederne i den rigtige rækkefølge, vil de blive til et kærlighedsbrev.”
– I januar 1999 havde jeg samlet en række omskrevet skriftsteder. Som en illustration til en prædiken i min kirke brugte jeg dem som en PowerPoint illustration akkompagneret af Brian Doerksen´s sang, ”Faithful Father” (Trofaste Far, red.)
– Jeg var overrasket over, at nogle begyndte at græde, og at folk tilsyneladende fik et møde med deres himmelske Far. Det samme gentog sig overalt jeg præsenterede ”Faderens Kærlighedsbrev”, fortæller Barry Adams.
I november 1999 åbnede han hjemmesiden www. FathersLoveLetter.com, hvor man gratis kan downloade kærlighedsbrevet som video eller tekst. Responsen har været enorm. Millioner fra 125 forskellige lande har besøgt hjemmesiden . Kærlighedsbrevet er i dag oversat til 45 sprog, bl.a. til dansk. Kær-lighedsbrevet findes også som DVD og CD præsentation og på plakat og kort, og salget af disse finansierer hjemmesiden.
I forbindelse med terrorangrebene i New York og Wasington den 11. september 2001 uddelte kirker og kristne organisationer tusindvis af disse CD´er, videoer og kort til redningsfolkene og pårørende til ofrene.
I dag arbejder Barry Adams og hans kone, Anneliese, fuldtids med at dele budskabet om Guds Faderkærlighed via hjemmesiden og som undervisere.
– Det har vokset sig stort, uden at vi har promoveret det. Gud skrev det kærlighedsbrev, og jeg var hans pen. Nu fungerer vi som hans post service, forklarer Barry Adams.
Du kan finde ”Kærlighedsbrevet fra Far” på Udfordringens hjemmeside – Tryk her