Julekalender klar

Der er ganske vist endnu 3 måneder til jul, men man skal jo være tidligt ude…
Sudanmissionen og Danmission udgiver i fællesskab Adventskalenderen, som man kan begynde at bestille nu til børneklubber og privat.
I stedet for almindelige låger er der skrabefelter. Efterhånden som felterne skrabes fri, dukker der billeder og tekster frem, som fortæller om Francis og Sierra Leone. På bagsiden er der lege og opskrifter.
Danni fortæller om drengen Francis i Adventskalenderen 2003. Francis mistede sine forældre under borgerkrigen i Sierra Leone i 1990’erne. Han flygtede ud af landet for at beskytte sine søskende. Et par år efter vendte han tilbage til Sierra Leone for at komme i skole.
Til forskel fra en almindelig julekalender går denne kalender fra 1. søndag i advent og til juleaften. Hensigten er så, at den mønt, man skraber med, gives til at hjælpe i Asien eller Afrika. Pengene lægges i en kuvert, og når man er færdig, sender man pengene. På den måde kan de penge, vi giver, blive til hjælp for andre.
Kalenderen koster 10 kroner pr. stk., og kan indtil 10. november bestilles hos: Danmission.