Mande-Profetskole i Roskilde

Til trods for, at Paulus lærer os i første brev til Korinterne, at vi skal stræbe efter at profetere, er det ikke altid almindeligt, at der profeteres i menigheden. Menigheden går derfor glip af et vigtigt input, mener Poul Dalgaard fra foreningen „Det for Mænd“.
Mange sidder med et ønske om at udvikle gaven, men man skal kravle før man kan gå. Derfor har han taget initiativ til at starte en ”profetskole”. Skolen kører i efteråret over 5 onsdage. Det er den engelske evangelist Jonathan Conrathe (th) og Carisma-Centers grundlægger Bruno Knutzen (tv), der står for undervisningen. Der er tale om tovejskommunikation og praktiske øvelser. Skolen henvender sig til mænd, der ønsker at bevæge sig i det profetiske, og til mænd, som gerne vil opflammes i troen. Det foregår over 5 onsdage og starter 24. september på Øde Hastrupvej 65 i Roskilde.