Stjerne for en aften

Du har nu chancen for virkelig at vise, at du er den perfekte ’superstar’! Alt skal fungere, og dommerne skal imponeres. Det gælder om at spille rollen som stjerne til et 13-tal!Hvor er det rart, når man virkelig har styr på sit liv. Når det hele kører, og problemerne ikke er der. Jeg synes selv, jeg har styr på mit liv – men ikke særligt længe af gangen! Virkeligheden er nemlig ikke så perfekt.
Når man så møder de andre fra kirken eller ungdomsmødet, er det nemmest at spille rollen som ’superstar’. Det er nemmere, at lade som om alt fungerer, for sådan synes man tit, det skal se ud, når man er kristen.
Men hvem var det, Jesus kom til? Var det farisæerne, som mente, de havde styr på livet og forholdet til Gud, eller var det syndere, som ikke levede perfekt, og som i alt fald aldrig kunne blive ’superstars’? Jesus kom til dem, som fejlede og dummede sig.
Vi har så travlt med at forbedre os og gøre vores liv endnu flottere. Det er som en konkurrence ligesom Stjerne for en Aften. Det gælder om, hvem der kan spille ’superstar-rollen’ bedst og vinde præmien. Gud vil ikke forbedre os, men tværtimod forvandle os.
Forestil dig, at vi begyndte at se efter, hvor meget Gud har forvandlet os, og ikke på hvor meget, vi har forbedret os i forhold til sidemanden.
Vi må leve ærligt og gennemsigtigt og vise folk, hvordan vi virkelig er, og hvordan vi har det. Jesus kom jo netop til os, som vi er – ikke som vi burde være! Han elsker os, som vi er.

PS: Se artiklen om Heidi,
som er stjerne for en aften – tryk her