1500 sang vækkelsessange

Søndag aften slap glæden for alvor løs i en fyldt Aalborg-hal
Bruset af glad lovsang fik næsten taget til at lette, da 1500 glade mennesker sang med på ”Der er solskin i min sjæl” og alle de andre gamle, kendte evangeliske sange i ”Sange vi aldrig glemmer” i Aalborghallen søndag.Skulpturen ”Slip glæden løs” af Gert Grube spillede en central rolle i aftenen, og alle – kirkevante eller ej – oplevede en storslået aften, hvor glæden for alvor slap løs!

Fik glæden med hjem

Kameraer svævende gennem luften i kraner og kravlende fotografer på scenen mellem musikere og sangere vidnede om, at man denne aften også var en del af TV-optagelserne til nye salgsvideoer.
Der var da også lange køer ved salgsboderne i pausen, hvor mange ville bestille de nye videoer, CDer og DVDer for at få aftenen med hjem.
– Vi oplever en vældig efterspørgsel på vore videoer og CDer, siger Christian Larsen fra Nyt Livs Forlag, der står bag arrangementet. Vi ved, at mange bl.a. også bruger dem i evangeliserende sammenhæng, og at evangeliet ad den vej når mennesker med det frelsende budskab.

Bibler til Ukraine

Ligesom ved de tidligere arrangementer blev der også denne gang samlet ind til uddeling af bibler i Ukraine.
– Det er vigtigt for os, at også sprede evangeliet og hjælpe kristne i andre lande, siger Peder Hovgaard Nielsen, der er kasserer i Nyt Liv. – Derfor er det en stor glæde for os, at vi efter denne aften kan sende over 35.000 indsamlede kroner til Det ukrainske Bibelselskab. Det er svært for mange derovre at skaffe sig en bibel, og vi har gennem årene oplevet stor velsignelse ved at lade kollekten gå til dette arbejde frem for at samle ind til dækning af egne udgifter.