DBI mangler 1.2 millioner til ‘bibeltro undervisning’

Dansk Bibel-Institut (DBI), som giver bibeltro undervisning til teologistuderende i København, har netop udsendt et nødbrev til DBIpostens 7.000 abonnenter.
I brevet skriver DBI’s formand sognepræst Egon Kattner blandt andet: „Når vi henvender os til jer på denne måde, har det sin årsag i, at vi befinder os i en meget alvorlig økonomisk situation. For at kunne betale lønninger og husleje mangler vi inden den 5. oktober 1,2 millioner kroner. I alt mangler vi resten af året 2,6 millioner ud af et samlet gavebudget på 4,6 millioner“. Formanden takker for de mange gaver, der allerede er givet, men understreger, at hvis DBI skal undgå ubehagelige nedskæringer, er det nødvendigt med ekstraordinært mange gaver de sidste måneder af året.
Netop i denne tid står DBI overfor store udfordringer og bruges meget af teologistuderende, men på det sidste også af mange ledere i kirken, som ønsker teologisk uddannelse. Fra august er der endvidere tilbud om GT-undervisning på nettet hver uge. Da DBI udelukkende drives ved frivillige gaver, er der således brug for stor opbakning fra kristne, som ser et behov for bibeltro undervisning.