IM åbner ny ‘Café Noa’ i Vejle

Ny udadvendt stil i det nye IM-missionshus på Olgasvej i VejleIndre Mission i Vejle åbnede sin ny Café i fredags. Fra kl. 20-1 nat kunne man kigge indenfor i det nye Missionshus på Olgasvej 14 i Vejle.
Beboerne i kvarteret havde fået uddelt en kupon, som kunne indløses med en gratis kop kaffe. Desuden har IM ophængt plakater på forskellige offentlige steder.
Siden Indre Mission i Vejle indviede det nye Missionshus den 7. februar 2003 på Olgasvej 14, har det været godt besøgt.
– Vi glæder os dagligt over, at mange finder vej til det nye Missionshus og dermed er en del af fællesskabet, men vi ønsker at endnu flere må få lyst til at kigge forbi, siger formand Per Møller.
– Vi har længe gået med tanken om en café i det nye Missionshus, og det er nu blevet en realitet. Derfor glæder vi os meget til, at åbne dørene for alle der har lyst til at få en snak omkring det kristne livssyn, eller bare har lyst til at opleve et hyggeligt fællesskab, og ikke mindst folk fra lokalområdet.
I Caféen er der mulighed for at købe fx toast, vafler, kaffe, the, sodavand og slik, og der vil hver aften være bibeldryp til eftertanke, levende cafémusik samt endvidere mulighed for f.eks. at spille bordtennis. Lejlighedsvis vil der også kunne være tale om drama, foredrag etc.
Café Noa er åben den sidste fredag i måneden fra kl. 20 til 1.00 – og foreløbig er to aftner fastlagt, nemlig fredag den 26.september og fredag den 31. oktober 2003.

Noas ark som forbillede

– Vi har valgt at kalde det nye ”værested” for Café Noa, da vi ønsker at skabe tryghed for dem, som oplever storm, regn og uvejr på livets store ”sejltur” – præcis som dengang bibelens Noa byggede arken.
Også arkitekterne Jakob og Brian Mortensen, der har tegnet det nye Missionshus, har givet inspiration og ledet tankerne hen på et skib eller Noa’s ark.