Inspiration til lovsangen

Lovsangere og musikere fra hele landet indbydes til lovsangsinspirationsdag i Apostolsk Kirke i Kolding lørdag den 1. november.Arrangementet afholdes for fjerde år i træk af organisationen ”Evangelist” og starter traditionen tro med seminarer kl. 10. Her underviser Lena Løbner fra Evangelist Lovsang, Peter Hedelund og Ole Drejer fra Apostolsk Kirke, Berit Linde fra Pinsekirken og Per Hansen fra Missionsforbundet.
Dagen slutter med en kæmpe lovsangsfest kl. 19.30, hvor de forskellige undervisere samt evangelist Christian Hedegaard vil medvirke.
– Vi håber lige som de tidligere år at se lovsangere fra mange forskellige kirkesamfund. Vi lever i en tid, hvor der er et enormt pres på os, og vi har brug for at stå sammen, ikke mindst som en proklamation overfor magter og myndigheder, siger Lena Løbner fra Evangelist (billedet).