Petra: Jekyll & Hyde

Dette album indeholder rock med tunge guitarriff og kraftige trommer. Petra er vendt tilbage til den rock som kendetegnede dem i 1980’erne med udgivelser som ”this means war” og ”On fire”. Musikken er altså en del hårdere end på Petras forrige udgivelse ”revival”, hvilket glæder en gammel headbanger som mig. Petra har i al for lang tid udgivet poprock album, hvor lyden ikke var opdateret. Dette råder ”Jekyll & Hyde” bod på med en lyd der er værdig til år 2003. Musikken er ikke kun det eneste der adskiller ”Jekyll & Hyde” fra Petras forrige album. Der er kun to af de originale medlemmer tilbage, nemlig forsanger John Schlitt og guitarist Bob Hartman. Hardcore fans vil måske så påstå, at Petra ikke længere eksisterer, men med John Schlitts karakteristiske stemme holder argumentet ikke rigtigt.
Som før nævnt mener jeg, at musikken er god for rockfans, men det er ærgerligt, at der kun er 31 minutter af den. Af andre irriterende ting kan det nævnes, at teksterne er trykt på en måde så læsningen er besværliggjort og er i øvrigt ret simple, så man skal ikke forvente de store lyriske oplevelser.
Alt i alt får man rockvaluta for pengene i en tid, hvor de fleste musikudgivelser befinder sig i popgenren. Såh…find din gamle luftguitar frem, luk øjnene og nyd musikken.

Karakter: 10