Sjursen fylder 40 år

Den 20. oktober fyldte KrF formand Jann Sjursen 40 år. Jann Sjursen har været aktiv på den politiske scene siden 1987, hvor han blev valgt til landsformand for Kristeligt Folkepartis Ungdom. Siden den gang har Jann Sjursen bl.a. været generalsekretær i Kristen Demokratisk Ungdom i Norden og energiminister.
Jann Sjursen er født på Frederiksberg i 1963 og har været elev på Hellebjerg Idrætshøjskole fra 1978-80 og på Børkop Højskole i foråret 1984. Han er uddannet lærer og var ansat ved Vor Frue Skole i Næstved, af to omgange, i perioden fra 1988-97. Pausen skyldtes at han var energiminister fra 1993-94 under Nyrup-regeringen.
Fra 1998 har Jann Sjursen været medlem af Folketinget og haft sin daglige gang på Christiansborg.
Jann Sjursen er gift med Karen Hagelskjær og sammen har de børnene Maria, Amanda og Johan.
Jann Sjursen har ikke bestemt sig for hvad tiden skal bruges til, når han træder af som KrF’s formand.