Virtue: Free

Jeg kan lige så godt fortælle det med det samme, for jeg kommer alligevel til at skrive det før eller siden. Første søndag i oktober var jeg backstage i Globen, Stockholm, for at møde Mariah Carey.
Hun var omgivet af sikkerhedsvagter og meget svær at komme ind på. For mange mennesker er et møde med hende, alt de ønsker af livet. Mødet mindede mig om, at vi har adgang til vores Gud døgnet rundt, og at vi aldrig bliver nægtet adgang. Alt dette er dog en historie for sig. Så store er Virtue ikke blevet endnu – heldigvis. De har dog det tilfælles med Mariah, at de også synger R&B, det er mit link…
Ad forskellige veje, er Virtue endt med at bestå af de tre søskende Ebony, Karima og Heather Trotter. Der har været et par andre piger forbi gruppen, men af forskellige grunde er det nu kun de tre søskende, der er tilbage.
Virtue, der iøvrigt betyder dyd, lægger hårdt ud på cd’en med Only God’s In This. Nummeret er ment som et modtræk til alt den R&B-musik, der kun handler om brudte forhold og stoffer. Det er som om pigerne vil sige, at kun Gud er i dette album. Og det er da faktisk okay.
Jeg elsker R&B og det er skønt at leve i en tid, hvor det er blevet moderne og dermed mere tilgængeligt. Også dejligt at der er mange kristne kunstnere, der har begivet sig ud i genren.
Free fra Virtue er helt bestemt en af de cd’er jeg vil kunne anbefale. Det er rigtig god R&B, men til tid tider også lidt upersonligt. Det er ikke alle numre, der er rigtige ørehængere.

Karakter: 9