Debra Killings: Surrender

I årevis har hun stået i baggrunden, når de store navne var på scenen. Enten med en mikrofon i hånden eller et instrument. Nu har hun fået sit første album på gaden.
”Surrender” er, som sagt, Debra Killings debutalbum. Og åh, hvilken debut. Man kan vist roligt sige, at Debra Killings har talent for det med musik. Hun både skriver sange, producerer, synger, spiller bas, guitar, trommer og meget andet…
Da jeg nu skulle komme med en anmeldelse af hendes cd, satte jeg mig stille ned og lyttede til den. Og jeg må indrømme, at jeg faktisk blev lidt overrasket over, hvor klart hendes budskab er. Sangene handler om, at vi skal give og modtage kærlighed. Om at hvis troen er stærk nok, er intet umuligt.
At disse ting bliver sunget med en utrolig smuk stemme, og akkompagneret af bl.a. tromme, bas og guitar, gør dette album til et, man absolut skal ha’ hjemme i reolen.
Jeg er vild med hele cd’en, men hvis der skal nævnes et par sange, som jeg synes står ud af vrimlen, er det nok ”A change” og ”Oh I”. I dem kan man virkelig høre karakteren af hendes stemme.
”Surrender” er en klar hitter, og jeg håber da, at vi hører mere fra Debra Killings i fremtiden. Rikke S. Hadow

Karakter: 11