ZOEgirl: Different Kind Of Free

Det er efterhånden gamle nyheder, men (du som bor i Øst-Danmark) hvad lavede du under den store strømafbrydelse for et par uger siden? Jeg husker tydeligt, hvad jeg lavede. Først fik jeg tidligt fri fra arbejde. Og som om det ikke var nok, lå der en cd til mig, da jeg trådte ind ad døren derhjemme. ZOEgirl, Different Kind Of Free kom i Disc-manden, og mens jeg så gik og gjorde rent, kunne jeg lytte til den fedeste nye musik.
ZOEgirl består af tre piger, det er ikke til at se på coveret, hvor gamle de er, men jeg vil gætte på, at de er i midten af tyverne. Stilen er pop (den bedste). Og uden at afsløre min egen alder vil jeg påstå, at albummet vil være lige lytteværdigt for både teenageren og pop-fans i 30’erne.
Noget dårligt er der ikke rigtigt at sige om Different Kind Of Free, der er til gengæld meget godt. Den skaber en god stemning i rummet. Ikke bare fordi det er kristne tekster, men fordi det er god musik. Instrumenterne, melodierne, stemmerne… det hele passer bare godt sammen.
Det er det tredje studiealbum fra pigerne. Kender du pladeselskabet Sparrow? Der var pigerne den hurtigst sælgende debuterende gruppe. Lige nu optræder de på sommerfestival’er rundt om i USA.
Albummet udkom i USA den 30. september, så mon ikke den er ankommet i Danmark, når du læser dette.
For mig er det eneste minus, at cd’ens nummer ni, Contagious, mangler på den udgave, jeg har fået tilsendt. Men den er sikkert lige så god som resten…!

Karakter: 10