Aldrig mere abort

Brev:

Til Orla Lindskov
Jeg har kraftigt medvirket til at ødelægge mit kærlighedsforhold og et venskab oveni i februar måned.
I januar måned fik jeg en abort, og det er både første og sidste gang! Det har forfulgt mig siden både hormonelt og åndeligt.
I maj måned blev jeg omvendt til Jesus. Jeg kunne tilgive min kæreste, fordi jeg selv fik tilgivelse.
En del kristne mennesker har bedt for mig, for ham og for det døde barn, hvis død er mit ansvar. Alligevel græder jeg hele tiden over det døde barn. Min kristne, åndelige vejleder siger, at jeg skal modtage Jesu tilgivelse for min abort. Vil du bede for mig, at jeg må modtage tilgivelsen for den og sende en salvedug til mig? Jeg vidste ikke, at en abort kan påvirke én så meget, som den har gjort. Men nu forstår jeg sandheden i Guds ord til mig.
Med venlig hilsen
AJI, København

Svar:

Kære AJI
Jeg har sendt dig en salvedug og bedt for dig.
Dit brev er så stærkt et vidnesbyrd i sig selv, at jeg ikke behøver at knytte kommentarer til det.