Salmebog på cd droppet

Landsforeningen af Menighedsrådsmedlemmer dropper nu en cd-indspilning af hele Den Danske Salmebog. Interessen har simpelthen været for lille.
Projektet blev sat i gang i forbindelse med 100-året for menighedsrådsloven i år, men på forhånd har kun knap en fjerdedel af landets 2200 menighedsråd vist interesse for projektet. Og det er for få, hvis projektet skal løbe rundt økonomisk.
De 791 salmer i Den Danske Salmebog vil fylde i alt 56 cd’er, og den pris, som menighedsrådene havde beregnet, indspilningen ville koste, var ni millioner kroner.
Selv om projektet er blevet aflyst, har det allerede givet underskud. En cd, som præsenterede idéen, har nemlig kostet 800.000 kroner at producere, og det slår igennem på menighedsrådenes regnskab med et underskud på 400.000 kroner.