Knippelgod gospel

Et synligt resultat af EU-topmødet sidste år er nu på gaden„Den syngende politimand“, Niels Peter Finne, er nu blevet til „de syngende politimænd.“Under EU-topmødet sidste år fik 3. deling i Københavns Politis Beredskabssektion, kaldet Delta 3, den idé at „udødeliggøre“ deres samarbejde ved at indsynge en cd. Først var tanken bare at indsynge en „slagsang“, men da politifolkene syntes, de var „ualmindelig gode“, blev det til en cd.
Da Golf 32 Victor, Niels Peter Finne, på det tidspunkt også var med i Delta 3, var det nærliggende at indsynge en gos-pel-cd. Hele cd’en blev indsunget under topmødet sideløbende med de sikkerhedsmæssige opgaver, delingen skulle udføre.
Nu er resultatet så udkommet under navnet DELTA 3 on GOSPEL PATROL. På cd´en er der 5 sange med hele Delta 3 og 5 sange med Niels Peter Finne, der tidligere har udgivet cd’ere med gospelsange. Blandt sang-ene er der klassikere som Amazing Grace og Morning Has Broken samt sange fra Elvis Presleys gospel-repertoire.
Cd’en forhandles bl.a. i kantinen på Politigården i København og hos udgiveren, Full Gospel Production, som håber, at den vil blive til glæde og opmuntring for mange.