Anne Graham Lotz
I fars fodspor

Anne Graham Lotz, 53 år, datter af den verdensberømte prædikant Billy Graham, kommer til Danmark lørdag den 8. maj 2004. Hun holder en kvindekonference i Falkonerteatret i København. Billy Graham har udtalt, at „hun er den bedste prædikant i familien“.
Anne Graham Lotz har valgt at kalde konferencen „Facing the future with Jesus” (Se fremtiden i øjnene med Jesus).
– Konferencen skal styrke vores tro, give os en frisk berøring af Jesus og styrke vores fremtid med ham, siger Hanne Dalgaard, Netværk for Kvinder i Tjeneste, der står bag arrangementet.
Anne Graham Lotz rejser rundt i hele verden og holder konferencer, der skal „hjælpe troende med at vokse i Gud“.

Kristne må vågne op!

Anne Graham Lotz er begejstret for at dele evangeliet med andre:
– Det på tide, at vi kristne bliver seriøse, vågner op, begynder at dele vores tro, og glemme, at vi måske mister et venskab eller to, siger hun.
– Jeg vil hellere miste et par venner nu, og i det mindste have informeret dem om himmel og helvede, end at de ender i helvede og aldrig har fået fortalt om himlen!
– Jeg vil høre Guds stemme, få nogle af hans tåre på min kind, noget af hans skidt på mine hænder, så jeg kan tage del i hans smerte.
Anne Graham Lotz er kendt for bogen Heaven: My Fathers House (Himmelen: Min Fars Hus). Hun skrev den, både fordi hendes svoger døde, og fordi hendes forældre er blevet gamle. Hendes far Billy Graham er 83 år, hendes mor Ruth er 81. Bogen, der beskriver himlen som et perfekt sted uden smerte og sult, blev skrevet til hjælp for dem, der mistede nogle kære ved terrorangrebet d. 11. september 2001, og til andre, der er døende eller har et knust hjerte. – Du kan sætte din tillid til Gud, og du kan gøre det på et sekund, siger hun. – Men din familie kan ikke vide, om du er kommet i himlen, når du dør, og det er ubehageligt for dem.

„Bare giv mig Jesus“

Anne Graham Lotz holder også to-dages konferencer over hele USA under temaet „Just Give Me Jesus” (Bare giv mig Jesus). Annes budskab er meget direkte og blandet med sydens charme:
– Jeg føler vores land har desperat brug for vækkelse i kirkerne, siger hun. – Hvis vi ikke brænder i vores hjerter for Jesus, så er der noget galt! Vi må vække vores forhold til Gud.

Anne Mette Lund