Stor tak til TV2

I disse dage er der grund til at takke TV2 for årets julekalender. For første gang i TV-historien er der i en julekalender blevet plads til julens egentlige budskab – og så er det gjort meget flot. Bedømt efter de første 4 udsendelser må vi sige, at der er tale om et rigtigt godt manuskript, flot skuespil og dejlig musik af høj kvalitet. Den lille præstefamilie virker ægte, der er gode skuespilpræstationer af børnene, både i hjemmet og i skolen er der plads til Jesus og det er ikke blevet til en sød putte-nutte-historie, men til en hverdagsskildring fra et ganske almindeligt hjem. Sammenkoblingen mellem den 12- årige Josefine i Danmark og den 12-årige Jesus i Israel er spændende. Vi glæder os til resten af serien. Den slår Nissernes Ø med mange længder.
Bjarne Nederby Jessen
Qupaloraarsuk 24
3952 Ilulissat.