Dakona: Perfect Change

Til alle rock-interesserede, bid mærke i dette band!
Dakona er et team på fire personer fra Canada. Bandet er „signet up“ med Warner’s Christian Music Division og har haft 2 tidligere succesfulde udgivelser i 1998 og 2000. „Perfect Change“ er dermed deres 3. album, som vi har fået privilegiet af at have i Danmark.
Det er værd at nævne, at producerne/mixerne for Perfect Change har stået bag bl.a. Avrill Lavine, P.O.D., Green Day, Nickelback, Lifehouse o.a. Så stilen er ligesom lagt.
Hvis du forestiller dig Lifehouse med en forsanger, som er Bono-agtig, så har du sådan ca. en idé om, hvordan Dakona lyder. Der er masser af god guitar at hente og specielt track 8 til 13 er virkelig fede og virker mere eksperimenterende end resten af cd’en.
Hvis der skal nævnes noget negativt, så er der to sange, som ikke holder i forhold til resten af cd’en. Men det kan man se sig ud over.
Musikken og forsangerens stemme kan godt minde meget om U2, men jeg kan ikke fortænke nogen i at se op til U2 rent musikalsk, og desuden minder alt godt om noget andet godt ( f.eks: Mozart var stærkt inspireret af Haydn).
Dette er en cd, jeg vil høre rigtig mange gange, og den skal varmt anbefales.
På en 13 skala skal den have karakteren 11.

Karakter: 11