Hillsong: „Faithful“

Darlene Zschech (udtales zhsc?hht…) sang for ca. 6 år siden super-lovsangshittet „Shout to the Lord“, og siden dengang er det blevet til en hel del cd’er med sange som er og bliver sunget verden over. Den seneste udgivelse fra de meget elskede worship-cd’er fra Hillsongs er „Faithful“.
Den gennemgående stil er stille pop, tilbagelænet-agtig, og der er ikke nogen „uptempo“ sange overhovedet. Til en forandring er dette en studieindspilning og „Faithful“ indeholder 11 nye lovsange og et remix af sangen „Magnificient“. Sangene er solo præget og varierer mellem de 5 solister der er vist på coveret. Alle teksterne, som iøvrigt er drøn go’e, er forklaret med en lille historie om, hvordan de der skrev blev inspireret, hvilket giver mere forståelse og et dybere indtryk af de forskellige sange.
Der er mange rigtig gode numre på, men det er som om det bliver lidt for uvarierende i længden. Det er ikke fordi man savner de „uptempo“ sange som der plejer at være, men der kunne godt være lidt mere „fyrværkeri“ i musikken, selvom det er stille numre hele vejen igennem. Når det er sagt, må man bare sige at der er mange dejlige sange på denne cd.

Karakter: 8