CCC Worship: Lift

Det strømmer ud på markedet med lovsangs-cd’er. Det er, som om, alle kirker med et forholdsvis respektabelt lovsangsband synes, at de vil bidrage med deres bud på god lovsang.
Denne cd er fra Christian City Church Oxford Falls i Australien, som jo også er kendt for Hillsongs. De har jo i den grad sat sig fast i vores bevidsthed, og deres lovsangslyd er en, som rigtig mange kan li’.
Det er også derfor, at denne cd kunne blive et „hit“. Lyden lægger sig nemlig op ad Hillsongs, det er dog, uden at man tror, at det er dem.
Flere af uptempo-sangene har lidt gospel over sig, og det bliver leveret, så man – selvom man absolut ikke er til gospel – får lyst til at synge med og måske endda, hvis det skal være, rigtig vildt danse.
De stille tilbedelsessange er ganske gode. Jeg kan ikke sige, at det er nyskabende lovsang, men det er absolut god lovsang.
Der er en god blanding af uptempo- og tilbedelsessange, og kvaliteten er helt i top – der er simpelthen ikke en finger at sætte på det.
Så hvad kan jeg sige – mangler du en ny lovsangs-cd, kan jeg absolut anbefale den her, god lovsang, super lyd og i en stil, som flertallet kan li’.

Karakter: 9 pil op