Tema: Medrivende Rejser
Hytteferie i de ‘Olympiske’ fjelde

I disse dage er det 10 år siden, at alverdens idrætsudøvere fra vinter-OL i Lillehammer forlod Hafjell´s mange hytter. Hafjell er mere end vinter og OL. Hafjell ligger i bunden af Guldbrandsdalen med masser af mulighed for fjeldvandring, fiskeri, samt et rigtigt godt udgangspunkt for køreture i den virkelig smukke natur, udtaler Lars Møller fra Norsk Hytteudlejning:- Alle vore hytter ligger med panoramaudsigt over dalen og med legefaciliteter til børnene i nærheden af hytterne.
En af dem, der i dag er med til at tegne Hafjell´s fremtid, er Tore Rugsveen, som har tilknytning til den Norske Kirke (folkekirke) og har taget initiativ til flere kirkelige tiltag på Hafjell. Blandt dem som hvert år i påsken kommer til Hafjell, er De Norske Søndagsskoler, som afholder lejr for børn og unge. I år er han gået i samarbejde med Pinsekirken om „Ski & Gospel“, et projekt, der weekenden før påske, skal kombinere ski om dagen og gospel til aften. Der vil være koncerter på selve alpinanlægget om dagen samt vintergudstjeneste i det fri. Hvis der er danske kor eller musikgrupper, som ønsker at optræde, kan man tilmelde sig senest 1. marts.
I uge 42 (efterårsferien) arbejder de med et ungdomsprojekt, der kombinerer ferie, aktiviteter, koncerter og fællesskab for unge.
Norsk Hytte Udlejning er privatejet af to kristne familier og har ingen fordyrende led.
– Vi garanterer vore gæster, at de ikke kan finde hytter med samme standard billigere i Hafjellområdet, siger Lars Møller.