Sange om Gud, Cola og Ebbe Sand

Børne- og ungdomskoret Skjern Gospelkids udgiver ny cd, Det må godt kunne ses på mig, der er i handelen fra onsdag den 3. marts.Skjern Gospelkids er en sang- danse- og dramagruppe med børn og unge i alderen 10 – 14 år. Gruppen har optrådt flere steder i landet og har mange aftaler i kalenderen for det kommende år, blandt andet skal gruppen optræde i Jesperhus Blomsterpark på Mors i pinsen.
Skjern Gospelkids optræder med en blanding af sang og dans, for det meste holdt i livsglade toner, der fortæller om hvordan det er at være barn og ung i en tid, hvor mulighederne er mange. Mange af sangene handler om Gud, og om hvordan han er værd at tro på og holde fast i, midt i et liv, der også indeholder Coca Cola, Ebbe Sand, kærester og skoleproblemer.
Koret ledes af Gitte og Hans Jørn Østerby, og sangene på den nye cd er skrevet af Hans Jørn Østerby.

Skjern Gospel Kids er en sang- danse- dramagruppe, som nu har udgivet sin egen CD