Gatten Camp

For 22. gang holdes der bibelcamping i Gatten. I starten blev møderne holdt i et telt, men i de senere år er møderne flyttet indendørs i en dejlig mødesal beliggende i Sarons Slette’s Missions- og Nødhjælpscenter midt i den skønne himmerlandske natur.Bibelcampingerne i Gatten startede, da landmand Poul Thomsen først i 1980-erne fik en vision om at bringe det gode budskab ud til mennesker i ind- og udland. Til at nå indlandet så Poul en mulighed i afholdelse af bibelcampings, der skulle være åbne for alle interesserede uanset kirkeligt tilhørsforhold. For at nå udlandet indså Poul, at der måtte en større organisation til, end han magtede, hvorfor han indledte et samarbejde med Aril Edvardsen fra ”Sarons Dal” i Norge.
Efter at møderne i en årrække var blevet holdt i et telt omdannede Poul Thomsen sin gård til et center, hvorfra der skulle drives mission og udøves nødhjælp til dårligt stillede i Østeuropa.
I dag bliver centeret dels brugt til bibelcamping, dels som nødhjælpscenter. Sarons Slette samarbejder stadig med Sarons Dal, og centeret støtter missionsarbejder i fremmede lande.
Arrangørerne fortæller, at indholdet af forkyndelsen på Bibelcampingen altid har været holdt på et absolut bibelsk grundlag med repræsentation af et bredt udsnit af de forskellige danske trossamfund.