Ta’ på ferie uden far og mor

Teenagelejr på Kongelejren

– Teenagelejren på Kongelejren er den sommer-begivenhed du slet ikke ønsker at gå glip af…, siger leder af lejren David Kristensen.
Teenagelejren er for alle fra 13 år (eller 8. kl. efter sommerferien) op til 19 år og foregår fra den 17. – 25. juli.
Kongelejren ligger i det Nordvest-Sjællandske sommerhusområde Ellinge Lyng ved Sejrø Bugt, som byder på sol, sommer og hvid sandstrand.
På Teenagelejren får du mulighed for at møde teenageledere og andre unge, der er med på sjov, ægte fællesskab og grænsebrydende aktiviteter: teambuilding, beachparty, basketball, vildmandstur, natløb, raveparty, beachvolley, caféaften m. stand-up, Stjerne For En Aften, Grease-fest, fodbold, Jesus-møder, skyd på lederne, boksning, Settlers, bålaften…
– Hver dag har vi et møde, hvor lejr-bandet hjælper os med at synge sange, hvor vi tilbeder Gud og Jesus. Vi hører om nogle af de ting, der står i Bibelen, og om hvordan nogle deltagere og ledere har oplevet, at Gud på en eller anden måde har grebet ind i deres liv. Flere af dagene vil der også blive undervist i kristen tro og i, hvordan du kan bruge det i din hverdag, fortæller David.
Teenagelejren på Kongelejren er et arrangement under Apostolsk Kirkes Børne- & Ungdomsbevægelse (AKBU).

Fed festival for unge

Fra den 26. juni til 3. juli afvikler KFUM og KFUK i Danmark den 8. udgave af Ung Uge.
Landslejren vil have karakter af en festival med koncerter, anderledes forkyndelse, adventure-dag, eventtilbud osv. Ung Uge 2004 [sommerEvent for unge] i Aulum vil være et overflødighedshorn af tilbud.
Fede koncerter med bl.a. Roben & Knud, Judy Bailey og …….. (prikkerne dækker over en endnu ukendt kendt gruppe) venter de 13-19 årige, der vælger at deltage på KFUM og KFUKs landslejr. KFUM og KFUKs egne Ten Sing-grupper og efterskoler vil også give et hav af koncerter.
Hertil kommer en lang række spændende aktiviteter, hvor deltagerne selv kan vælge mellem tilbuddene.
Forkyndelsen er daglige „Real Life Shows“, som tager udgangspunkt i landslejrens tema – „med Livet som indsats“. Her sættes der fokus på centrale kristne begreber via multimedieshows. Bl.a. vil deltagernes mobiltelefoner spille en rolle i forkyndelsen.
Farven pink er blevet årets trend og spiller en stor rolle omkring hele Ung Uge 2004.
Landslejrudvalget venter op mod 1700 deltagere i årets Ung Uge [sommerEvent for unge]. Landslejren er åben for alle 13-19 årige, uanset om man er medlem af KFUM og KFUK eller ej.

Landslejren – kun for unge

Fra den 4. – 9. juli vil Efterskolen Kildevæld i Kolding syde af liv med over 200 unge fra hele landet.
Landslejren er kun for unge mellem 13 og 19 år, der vil have en fed oplevelse.
Lejrugen byder på aktiviter fra morgen til aften. Her er alt fra Olympiade, Beachparty, Beachvolley, Burgerbar, svømmingpool og meget mere, som bare er ren luksus.
Der vil blive plads til en masse sjov og ballade. Hang Out er stedet på lejren, hvor man kan hænge ud, bade i poolen, bruge alle sine lommepenge og bare nyde lejrlivet i fulde drag.
Alle de fede aktiviteter fylder en masse, men grunden til at tage på Landslejren 2004 er at få en fed ferie, hvor Jesus er i centrum. Der vil være spændende undervisning, alternativ bøn og fed og åndsfyldt lovsang, som ledes af en helt ung lovsangsgruppe.
Som gæstetaler kommer, for andet år i træk, Rowan Van-sleeve fra USA, der til daglig arbejder i Dream-center i Los Angeles.
Landslejren er en del af Apostolsk Kirkes Landsstævne, men er kun for teenagere.

Teensommerlejr på Bornholm

I Kristi Himmelfartsferien er der Teensom-merlejr på Bethesda i Poulsker.
Teensommerlejr er for dig, som går i 5.-10. klasse og vil have en fed oplevelse i et godt fællesskab.
På teensommerlejren vil der ske en masse forskellige ting. Her vil være sport, natløb, måneskinsture, god mad, bibelkræs, søvn, aktiviteter, standtur, gudstjeneste, hygge, musik og fed film. Inkluderet i prisen er også en tur til forlystelselsparken Joboland.
Et ekstra tilbud på lejren er, at der bliver 10 forskellige seminarer.
Lejren arrangeres af Indre Missions Ungdom på Bornholm.

Teenchallenge 2004

Teenchallenge 2004 er en uge med gang i den, fra den 25.-30. juli på Tonneshøj i Sønderjylland.
Det er en uge med udfordringer, tossede ledere, bålhygge, fedt fællesskab, sjov, vandkampe, bibelarbejde, musik, sang, fedt vejr, nye og gamle venner.
Er du klar på at blive udfordret – kom hvis du tør!
Arrangør af Teenchallange er Indre Missions Ungdom i Sønderjylland.