Tro og handling

Tro og handling er temaet, når Missionsforbundet
åbner sommerkonferencen 7. juli 2004 i Kolding.
– Med det tema ønsker vi at lukke op for troen og de handlinger, der følger i troens kølvand. Guds handlinger – og menneskers handlinger i troens efterfølgelse af Jesus, siger arrangørerne.Martin Cave (billedet) underviser om formiddagen på en praktisk og personlig måde i at lede menigheder ind i en vedvarende proces af tro og handling. Han kom til en menighed på 25 personer i IMI- kirken i Stavanger for 25 år siden. I dag kommer der 800 til søndagsgudstjenesterne.
Sommer-ALPHA er et nyt tiltag, som giver mulighed for at drøfte meningen med livet, snakke om Gud, døden og andre store emner. Sommer-ALPHA er en unik mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med kristentroen.
Bibelundervisning, efter-middagsseminarer, seniorcafé, meditativ morgensamling, aftenmøder, natcafé, lovsangssamling….. gæster og undervisere fra ind- og udland.
Der er masser af valgmuligheder for alle aldre, dagen igennem.
Konferencen afsluttes den 23. juli med familiegudstjeneste.