Udlandsrejser

I sommertiden arrangeres også rejser til udlandetSiden 1997 har Niels Peter Finne fra FGP-travel (Rejsegrenen af Full Gospel Production) rejst vidt omkring med rejsegrupper bestående af deltagere fra hele Skandinavien. Det begyndte med en rejse til Kina og Filippinerne sammen med Sigvard Wallenberg fra Malmö i februar måned 1997. Det, deltagerne fremhævede som det bedste ved turen, var fællesskabet med daglige samlinger på hotellet eller undervejs i bussen.
– Det betød, at vi lige siden har vægtet denne facet meget højt. Så meget, at vi direkte nævner det som en væsentlig del af konceptet for vore grupperejser, siger Niels Peter Finne.
Konkret betyder det for rejserne, at der dagligt bliver sunget fra medbragte sanghæfter, deltagerne beder sammen og evt. for hinanden, og der er mulighed for at dele trosmæssige oplevelser.
Næste rejse går til USA, hvor en rundtur til Grand Canyon begynder og slutter i Los Angeles og finder sted fra den 10. til d. 22. maj. Udover Grand Canyon besøges bl.a filmstudier i Los Angeles, en Wild West Town, Las Vegas, Death Valley og en Ghost Town. Teknisk arrangør af rejsen er Rejsehuset, Kvik*Ariel i Aalborg.

Med UNITAS REJSER på sommertur

Unitas arrangere bl.a rejser til Alsace og Skotland i sommerferien.
Rejsen til Alsace 26.- 31. juli byder først og fremmest på rigt varierede oplevelser i betagende landskabelige omgivelser og maleriske byer i et traditionsrigt hjørne af Europa, således at alle vil kunne få udbytte af rejsen.
Rejsen til Skotland foregår fra 2. – 8. august. Skotland har en fantastisk natur, vild og vidunderlig med de berømte søer Loch Lomond og Loch Ness. Øen Sky er verdensberømt for sin eventyrlige skønhed. Turen slutter i Edinburgh, hvor du får muligheden for at overvære Tattoo, en uforglemmelig, storslået oplevelse.
Fælles for begge rejser er et godt fællesskab mellem deltagerne.