Hold ferie med LM

Luthersk Mission har tilbud for alle aldre sommeren igennem

Bibelcamping på Virksund

„Søg Gud“ er temaet for bibelcamping på Virksund, som foregår i uge 28, 29 og 30, fra den 5. juli til den 24. juli. Talerne er blandt andre Mikkel Vigilius, Peter Rask og Henrik Nymann Eriksen.
I ung uge, uge 29, medvirker ungdomskoret “Spotlight” fra Bornholm, og der bliver koncert med Jan Honningdal fra Norge. Uge 30 er der familieuge, og der er legedage for børnene.

Bibelcamping på Haderslev Næs

Temaet for Haderslev Næs bibelcamping er „1. Korintherbrev – en moderne menighed“. Det er fra den 3. til den 24. juli. Talere er blandt andre Peter Funch Kofod, Dan Hessellund og Ejler Nørager Andersen. Uge 28 er ung uge, og i uge 29 og 30 er der familieuge.

Bibel-Ø-lejr

Bibel-Ø-lejren foregår fra 3.-10. juli på Strynø i det sydfynske øhav. Lejren arrangeres af Luthersk Missions Ungdom og er for alle over 20 år. Prædikant i LM Søren Pedersen og stud.theol. Daniel Burgdorf vil holde bibeltimerne på lejren. Søren Pedersen om „Hverdagskristendom« og Daniel Burgdorf om Zakarias’ bog. Desuden vil der være en temadag med emnet »Medicinsk-etiske spørgsmål, har kirken et svar?“

Familielejr

Familielejren på HvideKilde er en lejr for familier fra hele landet og med børn i alle aldre. I forbindelse med formiddagsbibeltimerne er der børnemøde for de mindste og særlige bibeltimer for juniorerne. Bibeltimerne bliver holdt af rektor på Dansk Bibel-Institut Jens Ole Christensen. Ud over disse timer vil der blive nogle foredrag eller seminarer.

Sommerhøjskole

Den 1.-6. juni er der sommerhøjskole på Luthersk Missionsforenings Højskole (LMH) i Hillerød. Målgruppen er folk mellem 30 og 90 år. Der vil blandt andet være foredrag/bibeltimer ved LMH’s lærere, missionstime, besøg af tidligere KZ-fange Poul Sandfort og udflugt.

Konfirmandkurser

Konfirmandkurserne er for alle unge i konfirmationsalderen, og de foregår på Efterskolen Solgården og på Frøstruphave Efterskole. En del af skolens lærere underviser sammen med gæstelærere og en præst.

Skandinavisk sommermøde

Skandinavisk sommermøde er for pensionister og holdes 5.-9. august i Fjerritslev i Nordjylland. Temaet i år er „Kristus – nådens kilde“, og hovedtaler er Jens Mortensen. Arrangører er LM og IM samt missionsforeninger fra Norge og Sverige.


Artiklen fortsætter efter annoncen: