Missionsselskaber har missionærer på venteliste

Dansk Ethiopermission og BDM har flere missionæransøgere i venteposition.

– Vi har de folk ude, som vi har råd til for tiden, siger Svend Søe fra BDM

– Vi har flere par, der er interesserede i at komme ud, men vi venter bl.a. på, at situationen i Liberia skal blive bedre efter borgerkrigen, fortæller informationssekretær Marianne Bach, DEM.
– Vi har lige nu flere par og en enlig, som er interesserede i at komme ud som missionærer, men vi har ikke for tiden råd til at sende dem ud, fortæller landssekretær Svend Søe fra BDM. BDM måtte sidste år skære budgettet ned fra ca. 5 mio. til 3,7 mio. To medarbejdere blev sagt op på sekretariatet i Danmark.
I Sudanmissionen siger missionssekretær Carsten Bruhn-Lauritsen derimod, at man aktivt blandt kontakterne nu søger et antal missionærer til både Sierra Leone og Nigeria foruden volontører til Centralafrika og Cameroun. Formentlig bliver der også brug for missionærer i Mali.