Out of Eden: Love, Peace & Happiness

Out of Eden består af tre afro-amerikanske piger, Lisa Kimmey Bragg, Andrea Kimmey Baca og Danielle Kimmey, de dyrker en stil lidt a’la Destiny’s Child. Stilen er urban/R&B.
Ved første gennemlytning var jeg lidt skuffet. Den virkede noget ligegyldig og lidt ligesom alt andet inden for genren. Dog må jeg sige, at den har vundet rigtig meget, efter jeg nu har hørt den nogle gange. Der er virkelig nogle numre med hit-potentiale, med fede bas-gange og rytmer. Og så gør det jo ikke noget, at Out of Eden dyrker de kristne tekster til forskel fra for eksempel Destiny’s Child.
Love, peace & happines er deres femte album. Selv har jeg desværre kun ét af de andre (No Turning Back), men jeg har set flere af de andre i mine venners samlinger. Noget tyder på, at de har vundet nogen indpas i danske hjerter.
Det er lidt synd for dem, som ikke kan lide R&B, for der er virkelig meget af det for tiden. MTV har endda fået en kanal alene for den type musik. Hvis du er R&B-nybegynder er Love, Peace & Happiness et rigtig godt sted at starte.

Karakter: 9