Tommy Walker: Make it Glorious

En af veteranerne inden for lovsang, Tommy Walker, står i spidsen for denne ret så store produktion.
Med et 50 pers. gospelkor og en oplagt forsamling på ca. 700 mennesker bliver der sunget og spillet, så taget er ved at lette.
Vi har fat i den gode gamle lovsangsstil med kor, soul og pop-rytmer. Det kan minde lidt om Ron Kenoly, men det har sin egen stil alligevel.
Der er 12 numre på cd’en, og de første 5 kan forekomme en smule kedelige, men når det så er sagt, så ta’r de resterende 7 numre revance. De har nemlig „døgndrift quality“, dvs numre man simpelthen hører igen og igen. Arrangementerne er kreative og stagnerer ikke ved det alt for sukkersøde, men varierer imellem det rytmiske og det mere stille. Der er noget lovsang, som kan røre ved én på en speciel måde, og det gør denne cd. Der er noget helt specielt over denne lovsang. Jeg vil specielt fremhæve nr. 9 „Lord I run to you“, som kan virke ret overvældende på grund af den inderlighed, der bliver sunget med. Der er andre numre, som påvirker en i en ret så glad retning, det er faktisk umuligt at være sur, hvis man hører det her musik. Skal klart anbefales!
„Make it glorious“ skal have karakteren 10.

Karakter: 10