Påskens budskab på nettet

Musik, fotos, video, tekst og meget andet var taget med d. 29 marts, da JesusNet.dk startede deres store påsketema.Med den store opmærksomhed, der er omkring påskens budskab nu i tiden, hvor Mel Gibsons “The Passion of the Christ” snart har premiere i Danmark, er der oplagt mulighed for at gøre folk opmærksomme på den kristne påske.
I forbindelse med temaet har lokale menigheder og andre bestilt op imod 70.000 foldere, som de omdeler til private husstande. Folderen hedder “Påskemysteriet”, og forklarer blandt andet det kristne i påsken og indbyder folk til at besøge JesusNet.dk.

Angel/Scanbox

JesusNet.dk har arbejdet hårdt på at gøre hjemmesiden klar til påsken, hvor der er fakta om, hvad påsken er og betyder ved hjælp af en multimediapræsentation, der gennem musik, filmklip og meget mere vil føre besøgende gennem de begivenheder, der fandt sted i påsken.
“Vores mål er at få folk til at tænke over påskens indhold, så det kommer til at handle om andet end påskebryg og chokoladeæg og havearbejde,” siger JesusNet.dks netmissionær Asbjørn Asmussen.
JesusNet.dk lancerer også et online andagtsrum, hvor der vil være hjælp til refleksion og stilhed. Der er mulighed for at bede og lytte til meditativ musik.
Påsketemaet giver også mulighed for at deltage i en quizz med en pilgrimsrejse til Jerusalem som største gevinst eller at diskutere “The Passion”.
– Helle