X 2004 17 Christian Rock Hits

Pas på med denne cd, den er farlig.
Hvorfor er den så det, det er den, fordi den er rigtig god, og det betyder jo, at når man sidder med en cd med blandede hits, så får man en trang til at skulle anskaffe sig cd’er med de kunstnere, som man kan li.
Jeg må sige, at der på denne cd er mange rigtig fede numre og bands, som giver appetit på mere, så derfor skal jeg slå hul i sparegrisen for at erhverve mig nogle af disse artisters egne skiver.
Normalt er jeg ikke tilhænger af disse cd’er med absolutte hits og total power music, og hvad man ellers kalder dem.
Men i dette tilfælde synes jeg, at det er interessant, fordi mange af artisterne er ikke nogen, vi kender i dk, og derfor er dette en måde at udvide horisonten, og det trænger den til, for der er en bunke af rigtig fede bands, som vi aldrig opdager i vores lille andedam.
Du får numre med kendte bands som: Skillet, Audio Adrenaline, Tobymac, Tait, og så er der en masse spændende nye navne, som nogen måske kender, hvis ikke er dette muligheden. Kutless, Seven Places, Big Dismal, Jeremy Camp og flere endnu, der er 17 numre på cden.
Cden hedder rockhits, og det er stort set, hvad det er, rock når det er bedst, og så har der lige sneget sig et par hip hop nørder med på cden, dem tager vi med som en lille xtra feature.
Jeg kan kun sige: køb den og se, hvor meget musik du får brug for at købe yderligere..
Skal du slå hul i sparegrisen for at få fingre i den her, så er du i det mindste på vej, så må du begynde at fylde grisen igen til de nye behov, som der uværgeligt vil opstå, når du har hørt cden.

Karakter: 10