WOW Gospel 2004

Wow Gospel med de sidste nye numre af verdenskendte succesfulde gospelstjerner er kræs for øregangene på en gospelentusiast. Dette er 7. udsending af en samling af de mest kendte og solgte gospelnumre på et bredt udvalg af pladeselskaber.
Wow Gospel 2004 dobbeltcden svigter heller ikke. Her er masser af ny inspiration til vores danske gospelarbejde, eller bare til at flyde ud og drømme om, at man selv sad (eller rettere: „stod“) der mellem de mørklødede under indspilningen. Ja, for de fleste af numrene er live – og netop her får gospel mest liv.
Kirk Franklin, Kurt Carr, Richard Smallwood, Hezekiah Walker, Fred Hammond, John P. Kee, Cece Winans, Shirley Caesar og Beverly Crawford er bare lige i flæng nævnt nogle af „kendisserne“ blandt de 30 kunstnere, der har leveret sange og kor.
Det er vanskeligt at give en sådan samlingscd karakter. Vi har fat i vidt forskellige kunstnere, der udstråler hver sit gennem fortolkning og stil i deres sange og arrangementer. Der er ikke nogen sammenhængende linie på cd’erne, men samtidig er de en rigtig fin måde at komme rundt i krogene og lære nye spændende gospelsolister og kor at kende. Måske skal min næste gospelplade købes med en af disse fantastisk dygtige nye stjerneskud, selvom vi sjældent går galt i byen med de kendte, som igen og igen løfter disse to cd’er til skyerne.

Karakter: 10