Brug Store Bededag i Bøn

Fredag den 7. maj, Store Bededag, vil Randers Fritidscenter danne ramme for 11 timers bøn og lovsang.Store Bededag var tidligere en rigtig bededag, hvor der blev bedt for land og folk. Men i dag er det bare blevet til en ekstra fridag og begrebet ‘bededag’ er gledet ud.
Det vil arrangørerne bag Store Bededag i Randers gerne gøre op med. Derfor arrangerer de en Bededag, hvor der vil være forbøn for Danmark, lovsang og tilbedelse.
Forbønsleder vil være Kola Ajomate fra Nigeria, som arbejder for Youth With a Mission i Danmark. Lovsangsleder Sue Rinaldi fra England vil lede lovsangen. Hun har spillet i det meste af verden og har bl.a. spillet på Wembley Stadium i London.
Det er Ungdom Med Opgave, Youthnet, Cross-road og Skywalk, der er arrangører for Store Bededagen i Randers.