Graham Kendrick: Sacred Journey

Denne nye cd fra Graham Kendrick er optaget „live“ fra en UK tour og indeholder 11 sange, der tager lytteren med på en åndelig og musikalsk oplevelse.
Nogle af Grahams allerførste sange er repræsenteret som fx. „Simon Song“, som bliver sunget på en fortællende måde. Man hører også „Shine Jesus Shine“, som de fleste vil kunne huske. Stilmæssigt kan det minde lidt om den måde som Niels Hausgaard synger på, men der er mange flere instrumenter med, og det er dog ikke alle sangene, der kan sættes i den kategori. Selvom der er mange stille sange, er der meget variation i musikken. Man fornemmer en vis modenhed, når Graham Kendrick leder lovsangen, og det giver en utrolig dejlig ro over musikken.
De mange spændende tekster gør, at man lytter på en speciel måde, og sammen med de spændende arrangementer har det en fængende virkning. Dette album er unikt, og kvaliteten af musikken er helt i top. Det er et meget specielt album, som man vil lytte til igen og igen.

Karakter: 13