Sarah Kelly: Take Me Away

Debut-cd fra en ung lovende kunstner ved navn Sarah Kelly.
Hun er en spændende personlighed, har jeg fundet ud af ved et besøg på hendes hjemmeside. I stedet for at jeg fortæller, hvad der står om hende der, skal du selv besøge siden.
På mange måder kan hun minde lidt om Rebecca St. James og så alligevel ikke. Det, de har til fælles, er fantas-tiske tekster, som fokuserer på Gud og livet med ham. De er begge unge kvinder og soloartister. Når det så er sagt, er Sarah Kelly noget mere rå end Rebecca.
Der er ikke så meget pop over cd’en. Det er rock, og hun har en kraftfuld vokal, som virkelig brager igennem. Når man hører hele cd’en, kan man godt blive mæt, når man nærmer sig de sidste numre. Men hvis jeg isoleret skal pille numre ud, er der flere virkelig fede, faktisk rigtig fede, numre, som er lige til adskillige radiohits. Det skulle undre mig meget, om hun ikke får flere No. 1 hits på de kristne radiostationer i USA. Der falder garanteret også en nominering af til Dove Awards.
Det er pige-rock i stil med Avril Lavigne, dog vil jeg mene, det er lidt mere modent. Hun er jo også nogle år ældre, så det er vel nærmere ung kvinde rock, hvis sådan noget findes…
Dette er en meget spændende debut, og jeg tror, man kommer til at høre meget mere til Sarah Kelly, så hvis du vil med på toget, kan jeg sige, at den er værd at smide pengene efter.
Lad mig slutte med Sarah Kellys egne ord „I choose to trust you even through the fire, even when my eyes can’t see I know you’re right beside me, I will always praise you, Lord, no matter what may come you are always faithful to me“.

Karakter: 9