Yogamesteren, der blev kristen sanger

Tidligere „hindu-missionær“ har udgivet cdPer Elling rejste til Indien for at finde meningen med livet. Da han vendte tilbage til Danmark, var det som yogamester og „missionær for hinduismen“.Men hans søgen var ikke slut, og efter at have været involveret i bl.a. okkultisme mødte han Gud på gaden i Århus en dag i 1985. Siden har svaret på livets store mysterium for ham været Jesus.
Det har han også sunget om, hvad man har oplevet i Den apostoliske Pinsekirke i Randers, og det er der nu kommet en cd ud af. Jeg kender et sted… hedder den.
På cd-coveret skriver Per Elling om de 12 sange, der er på cd’en, at formålet med dem er „at vende vores blik imod Jesus, så vi kan blive grebet af Ham og i teksterne hente trøst og opmuntring til den daglige vandring.“
Han har selv skrevet tekst og musik til sangene. Musikalsk må cd’en betegnes som ganske varieret pop, men det er i højere grad de Kristuscentre-rede tekster, der bærer cd’en. De er skrevet af en mand, der mildest talt har prøvet lidt af hvert; der er vægt bag ordene.