Stem på KD den 13. juni

Om få dage skal vi igen til valg – EU-parlamentsvalget. Interessen for valget har været meget ringe, og det kan der være mange gode grunde til. Men uanset vælgernes interesse for valget, så skal der sammensættes et nyt parlament, der har stor indflydelse på, hvad der sker i hvert eneste medlemsland. Så hvad enten vi kan lide det eller ej, er det vigtigt, at vi bruger vores stemmeret.
Og valget er ikke et valg for eller imod EU, men om at få indflydelse på det EU, vi nu engang er medlem af – og så er det ikke ligegyldigt, hvem vi vælger. Den kristendemokratiske gruppe er den største gruppe i parlamentet og vil formodentlig også være det efter valget. Men det er vigtigt, at gruppen tilføres et dansk islæt. Derfor skal jeg opfordre alle til at stemme på en af Kristendemokraternes kandidater den 13. juni. En stemme på KD i EU er også en stemme for en traktat, der afspejler et kristent Europa, for miljøet, for hjælp til u-landene, for hjælp til de svageste i vore samfund, for en „Marshall-plan“ til Mellemøsten i bestræbelserne for at skabe fred mellem Israel og palæstinenserne, for et opgør med overadministrationen og bureakratiet i EU, for…. KD skal i EU for at gøre en forskel. Derfor stemmer vi på liste K.

Bjarne Nederby Jessen
MF-kandidat for
Kristendemokraterne
i Juelsmindekredsen
Qupaloraarsuk 24
3952 Ilulissat.