Third day: Wire

Efter at have udgivet endnu en lovsangs-cd vender Third Day på denne nye cd igen tilbage til det mere band-agtige. De er efterhånden ved at have etableret sig som en af giganterne på den kristne musikscene, og Wire er deres 6-7 cd, og det bærer den også præg af.
Det er meget tydeligt at høre, at det ikke er en debut-cd, den er ikke særligt nyskabende. Det er Third Day, som man kender dem, god rock med en meget karakteristisk vokal.
Produktionen er gennemført, og lyden er sovset godt til med en masse effekter, som får det hele til at gå op i en højere enhed.
Man kunne måske godt ønske sig, at de prøvede lidt mere af, men det gør de ikke, de holder sig til den opskrift, som de kender, og som har vist sig at virke. Dette kan man jo så sidde og være lidt irriteret over……..
Men alligevel kan jeg ikke lade være med at vippe med foden og nyde musikken, for det er jo godt, og det svinger dejligt.
Wire er en sikker investering, den kommer ikke til at gå over i historiebøgerne, men har alligevel sin berettigelse som Third Day anno 2004.
Der bliver uddelt et 9 tal for en udmærket, men noget rutinepræget cd.

Karakter: 9