Vidnesbyrd

Kære Orla Lindskov

Jeg tog med to veninder til dit møde i Oasefællesskabet Sløjfen på biblioteket i Allerød for et halvt år siden. Jeg blev grebet og berørt af din kærlighed til Gud og til mennesker. Du beder for så mange, og alligevel kan man se og mærke, at du har hjertet med i din tjeneste, og at du har medlidenhed med de syge. Og du beder, indtil du mærker, at Gud gør sit værk. Det er fantastisk, og det takker jeg dig for. Jeg fik så megen hjælp fra Gud gennem din tjeneste.
Jeg er selv sygeplejerske, og jeg var blevet syg af stress. Jeg kunne næsten ikke klare syge mennesker mere, for jeg havde intet at give. Efter mødet i Allerød fik jeg og min ene veninde det meget bedre, og det er, som om Gud nu dag for dag fuldender den helbredelse, der startede i Allerød.
Når man har prøvet selv at brænde ud og gå ned på grund af stress, så føler man stærkt for andre, der slider og er udsat.
Med venlig hilsen
A.J., Maribo