ZOEworship ”When the worhip fades”


ZOEworship er en gruppe på ni personer – fem mænd og fire damer – som synger A Capella (stemmer uden musik). Cd’en hedder ”When the music fades” og er en liveoptagelse på 38 min. med nogle af de globalt set mest kendte lovsange. Der er sange som ”Agnus Dei”, ”Lord reign in me”, ”The heart of worship” og mange andre, som man kan have hørt i andre sammenhænge. Fordelen ved A Capella er, at i de mere konservative kredse, hvor man mest er vant til psalmer, kan sangene, som normalt bliver spillet med band, virke forfriskende. Det er en nok en af grundene til, at denne cd har været meget efterspurgt.
Der er ingen tvivl om, at sangerne mener, hvad de synger: Det virker meget ægte, men korarrangementerne er lidt for tynde – man savner at blive overrasket. Der er ingen af stemmerne, man bliver imponeret af, og det fornemmes som om, der ikke er overskud til kreativitet og udfoldelse. Der er dog tidspunker i løbet af de 14 numre, hvor man bliver ”grebet” lidt af lovsangen, men i det store hele bliver ørene lidt trætte af det meget ensformige arrangement. Sådan er det nu engang, når det er en cd, man hører på. Men man kan godt forvente lidt mere af en international A Capella-guppe, så et sekstal er alt, hvad det kan blive til i denne omgang.

Karakter: 6