David Crowder Band The Lime Cd


Til dig, der ikke kender David Crowder Band (DCB), kan jeg kun sige, at det er på tide at du kommer til det!!!!!
DCB er med på alle de Passion udgivelser, som jeg kender, og de (Passion cd’erne) er efter min ydmyge mening noget af det ypperste, man kan finde inden for lovsangsgenren.
The Lime Cd er udgivet efter de 2 første soloudgivelser af DCB, men egentlig er det to gamle EP’er, som nu er samlet i en. Forvirret? Det skal du ikke være, bare kast dig ud i det og køb den…
Det er en blanding af gamle lovsange og numre, som DCB selv har skrevet, og stilen minder om Passion cd’erne, man hører tydeligt, hvordan de elsker at ekperimentere med breaks, beats og samples indover det mere traditionelle lovsang, og tilbage står man med en fed moderne lovsangsstil.
Cd’en kan høres, uden at man tænker traditionel lovsang, og samtidig er det ikke noget problem at synge med på sangene. DCB ligger helt i top af favoritter på mit helt private lovsangsbarometer, og denne cd forstærker DCB’s position på den skala.
Du kan få The Lime Cd på www.royalmusic.dk for kun 90 kr, det skriger nærmest til himlen, hvis den ikke bliver solgt i store mængder.

jimmi@macdams.dk