Indre Missions unge fejrer jubilæum for fuld musik

Den 9. april var det 25 år siden, Indre Missions Ungdom kom til verden. Det fejres med en kæmpe jubilæumsfest på Event 2004 i Herning den 1.-3. oktoberDen 9. april 1979 så Indre Missions Ungdom (IMU) for første gang dagens lys. Det er 25 år siden i år og skal selvfølgelig fejres efter alle kunstens regler. Selv om de unge fra dengang nu nærmer sig 50 år.Jubilæet fejres i Messecenter Herning den 1.-3. oktober i forbindelse med IMU’ernes årlige højdepunkt, Event, hvor flere tusinde unge plejer at dukke op.
Lørdag aften er reserveret til jubilæumsfest, og foruden et tilbageblik står aftenen på tale, drama og masser af musik.
Event plejer at være teenagernes domæne, men denne aften kan de unge Event-deltagere forvente at møde gamle IMU’ere på deres forældres alder. Arrangørerne har nemlig gjort et stort nummer ud af at opfordre tidligere IMU’ere til at møde op til jubilæumsfesten.

Garanti for gensyn

Resten af weekenden står i ungdommens tegn. Fredag aften letter Event med tale og koncert med rockbandet Spark. Lørdag er der bibeltimer for henholdsvis teenagere og dem, som er lidt ældre. Om eftermiddagen er der forskellige seminarer. Bl.a. et særligt jubilæumsarrangement, hvor der bliver mulighed for at se tilbage på de sidste 25 år.
Søndag byder bl.a. på en spændende paneldebat om unge og medierne. Blandt paneldeltagerne er DR-journalisterne Rasmus Horskjær, der er manuskriptforfatter på Banjos Likørstue og Rockerklubben Svinene. Og Mads Brygger fra DR’s ungdomsredaktion og redaktør på programmet „Tal med Gud.“
Ud over de faste programpunkter er Event som sædvanlig garanti for at møde kendte ansigter fra hele landet. Og som noget helt nyt lover arrangørerne at sende to deltagere til himmels. Det foregår lørdag eftermiddag.
Det er stadig muligt at tilmelde sig Event 2004.