Matt Redman Face down


Kom så unge!!! Op med hænderne og pris Gud!! Lad Matt Redman føre jer ind for Guds trone i dyb taknemmelighed for hans nåde mod os. Survivor worship er lovsang for en ny generation.
FaceDown er utrolig varieret, ungdommelig lovsangsmusik kreeret af Matt Redman. Her er lige fra den opspeedede gang-i-den-lovprisning til det mere meditativt enkle læn-dig-tilbage-og-søg-Gud-lovsang.
Matt er både lovsangsleder, sanger og skribent og bor med sin familie nær Brighton i England. Med denne CD er han med til at bygge bro mellem lovsang og popmusik. Musisk lægger Mr. Redman vægt på det 60’er-agtige udtryk med rig brug af akustisk guitar.
Albummet er optaget live i Atlanta i januar dette år og viser, hvor moden Matt’s sangskrivning er blevet. Musikerne er virkelig dygtige, og de hjælper Matt med at udtrykke sit hjerte i lovsang gennem helstøbte arrangementer. Nogle ville måske kalde det mainstream …. Men det er rigtig ungt, fedt, flot og sætter fokus på Ham, der er meget større end os.
Her er ingen underholdning! Nej, Matt Redman har haft et helt specielt ønske med sine sange på denne skive. Matt fortæller som forklaring på cd-titlen ”FaceDown”: “Når du løfter ansigtet op mod Guds herlighed, må du sænke ansigtet i ydmyg lovsang.” Og ved at lytte sig ind i cd’ens tekster og musik opdager man mere af, hvad det betyder at synge lovsang med sænket ansigt for Herren Gud den Almægtige.
F.eks. er sangen ”Nothing But The Blood” ikke bare en kraftfyldt frase fra Bibelen. Linien affødte også åbningsteksten til sangen af samme navn på pladen, der fokuserer på, hvordan Kristi blod fuldførte det, intet andet kunne gøre.
Køber du “Facedown” på DVD, får du næsten 4 timers live-lovsang, 3 taler af Louie Giglio og meget mere lovsangsmateriale.
Nej, denne cd bliver du ikke sådan lige færdig med ….
Lad Gud berøre dig gennem Matt Redman.